Postat la: 20.12.2020 - 13:08

Fiica unui multimilionar rus a murit într-un „accident tragic", după ce a căzut de la fereastra dormitorului ei. Tatăl ei, Andrey Shpilenko, în vârstă de 45 de ani, este văzut ca unul dintre cei mai pricepuți manageri din Rusia, care a fost deputat și un important oficial în Rusia Unită, formațiunea politică constituită ca vehicul de putere al lui Vladimir Putin, transmite Daily Mail.

Acum este șeful unei rețele de „parcuri tehnologice" în jurul Rusiei, văzută de Kremlin ca fiind vitală pentru economie, iar presa rusa a relatat pe larg despre ciudatul caz al decesului fiicei sale. Tatăl acesteia a criticat jurnalistii, pentru că au sugerat că ar exista o „mână criminală". Potrivit presei locale, acesta ar fi auzit-o pe fiica ei țipând și a fugit în dormitorul ei, unde a găsit fereastra deschisă. „Acum este o perioadă foarte dificilă pentru mine și familia mea. Pentru a evita răspândirea informațiilor false, sunt obligat să public acest mesaj. Văd cum presa încearcă să interpreteze greșit informațiile, să le prezinte ca fiind ceva distorsionat", a spus el.

Tragedia de joi seară a fost „un accident", a spus el, adăugând că acestea au fost concluziile anchetei. El nu a precizat alte informații despre „accident". Mai mult, nu s-a găsit niciun bilet de adio, care să sugereze o sinucidere. „A fost un înger, o fiică ideală și cea mai amabilă și simpatică persoană din lume", a spus Shpilenko, cerând presei să nu-i discrediteze imaginea acesteia, speculând asupra morții ei. Andrey Shpilenko a fost rector al Universității de Stat de Tehnologie și Management din Moscova.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu