Postat la: 18.12.2020 - 18:33

Războiul megapixelilor de acum câțiva ani a fost reactivat. Nu mai suntem surprinși astăzi să vedem telefoane mobile de gamă medie cu 48, 64 sau 108 megapixeli pe piață. Deși calitatea fotografică nu depinde doar de megapixeli, se pare că Samsung pariază puternic pe câștigarea acestei curse și pregătește nici mai mult, nici mai puțin, decât un senzor de 600 de megapixeli!

Un zvon apărut recent, via celebrul cont de Twitter pentru „leaks", Ice Universe arată o prsupusă imagine oficială care arată că producătorul sud-coreean lucrează la piesa respectivă. Interesant este că nu doar rezoluția va fi mai mare, ci și dimensiunea senzorului va fi mai mare.

Samsung S10 - oferte (eMAG)

O rezoluție record care nu ar avea încă suport pentru procesor, însă. Informațiile pe care le-a divulgat celebrul leaker din lumea mobilă arată că Samsung ar dezvolta un senzor de 600 megapixeli de 1/0,57 inchi. Cele mai recente telefoane mobile de top Samsung au fost echipate cu senzori de 108 megapixeli: Samsung Galaxy S20 Ultra și Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Această informație cu privire la senzorul de 600 de megapixeli este un zvon și fără indicii care să indice acest senzor pe Galaxy S21, așa că nu este de așteptat să-l vedem pe termen scurt.

Descoperă Samsung S10

Ceea ce știm însă că ne pregătește Samsung pentru 2021 este un număr de nu mai puțin de alte trei telefoane pliabile. În afară de cele două modele pe care le are în prezent pe piață și care ar fi reînnoite în 2021, Samsung ar planifica lansarea a încă trei telefoane mobile pliabile. Acestea sunt deja în curs de dezvoltare și pregătite de lansare în anul următor. Și ar putea avea un preț mai mic decât de obicei, dat fiind că această tehnologie este deja una tot mai frecventă.

Telefoanele mobile pliabile nu au abundat în 2020, dar acest lucru este pe cale să se schimbe. Și un brand se remarcă prin hotărârea sa de a aduce cât mai multe modele flexibile în catalogul său: Samsung. Acesta a reînnoit primul său model pliabil cu Samsung Galaxy Z Fold 2 și a adăugat un nou model cu un alt factor de formă, Samsung Galaxy Z Flip. Cel mai logic lucru ar fi ca producătorul să reînnoiască ambele modele în 2021, dar zvonurile anticipează o multiplicare a gamei: până la cinci astfel de telefoane mobile ar putea prezenta Samsung.

Știm că Samsung Galaxy S21 va fi înaintea lansării sale obișnuite, deoarece producătorul ar fi planificat prezentarea pentru ianuarie 2021. Gama este în proces de fabricație. Și nu ar fi singura familie de telefoane care și-a marcat deja planul pentru 2021, deoarece Samsung ar avea strategia globală definită. Această strategie ar oferi o acoperire mai mare ecranelor pliabile, atât în ​​noile iterații ale celor deja prezentate, cât și în modelele noi.

Detalii Samsung S10

Deși există mai multe zvonuri care anticipează sfârșitul Galaxy Note pentru 2021, acest lucru nu a fost confirmat de Samsung (și zvonurile nu par prea credibile). Dar publicația coreeană The Elec susține celelalte zvonuri, care privesc extinderea gamei de modele pliabile. Galaxy Fold 3 ar urma să aibă un stylus S, ia Samsung Galaxy S21 ar fi compatibil, la rândul său, cu acel stylus. Prin urmare, nu ar fi nerezonabil să credem că Samsung ar urma să acopere un eventual gol lăsat de Note cu un alt model pliabil, oarecum mai accesibil, datorită îmbunătățirii componentelor și ieftinirii materiilor prime. Sau, pur și simplu, Samsung planifică să creeze o gamă mai largă de mobile pliabile pentru a oferi cumpărătorului diferite posibilități.

Elec anticipează o îmbunătățire notabilă a următoarelor Galaxy Fold și Galaxy Z Flip: noile modele ar fugi de sentimentul „experimental" pe care îl au până acum aceste tipuri de dispozitive. Samsung ar fi dezvoltat un protector de sticlă mai puternic, ar fi îmbunătățit și alte detalii cheie, cum ar fi mecanismele de pliere. Prin urmare, plierea este populară în catalogul Samsung: 2021 ar putea fi anul în care vedem un ecran mobil flexibil, fără un preț exorbitant.

Până atunci, însă, pentru cei care nu vor să se „arunce" încă la modele experimentale sau la tehnologii încă insuficient puse la punct, ori să aștepte modelele cu senzori de 600 de megapixeli, orice noi lansări ale Samsung aduc ieftiniri ale gamelor anterioare. Pentru cei care nu vor cele mai noi modele de pe piață, ci vor performanță, dar la un preț rezonabil, vechile modele de la Samsung au prețuri excelente. De exemplu, gama Samsung S10, care este la prețuri excelente pe eMAG, dar nu numai: și alte modele Samsung au reduceri semnificative.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu