Bunic român de 70 de ani acuzat de trafic de droguri în Australia: a comis o greșeală de 50 de milioane de dolari!

Postat la: 26.02.2021 - 07:43

Poveste desprinsă parcă din filmul „The Mule", cu Clint Eastwood! Un român de 70 de ani a fost acuzat de trafic de droguri în Australia, după ce ar fi încercat să aducă o jumătate de tonă de cocaină în valoare de 50 milioane de dolari!

Stelian State, ajutat de Nicholas St. James, avea în plan să dea marea lovitură la Melbourne, în Australia. Traficanții au dat nas în nas, insa, cu polițiștii sub acoperire. Totul a început în 2019, când cei doi indivizi au decis să pună pe picioare o afacere uriașă cu cocaină: ei aveau nevoie de furnizori capabili care să le aducă la Melbourne o cantitate uriașă. Inițial, au vrut să ducă o jumătate de tonă de cocaină din Columbia, via Fiji, doar că planurile lor au ajuns în atenția polițiștilor „undercover".

Cei doi traficanți au comandat 500 de kg de cocaină de la polițiștii sub acoperire, dar au cerut în prealabil un kilogram, pentru 100.000 de dolari, pentru a testa produsul. Stelian State și Nicholas St James au căzut însă în capcana legii și acum riscă ani grei de închisoare. Potrivit presei din Australia, State a declarat că este doar un bunic din România și nu ar ști de ce este acuzat de trafic de droguri, dându-se nevinovat. Mai mult, bunicul a spus că a venit în Australia pentru a cumpăra „o pereche de cizme UGG".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu