Bărbat reţinut după ce a dat mită 200 de euro unui polițist

Postat la: 06.04.2021 - 19:27

Tatăl unui tânăr care a fugit de poliție a încercat să mituiască polițiștii în repetate rânduri pentru a-l scăpa de sancțiuni pe fiul său.

Poliţiştii anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au prins în flagrant un cetăţean în timp ce oferea suma de 200 de euro unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea - Postul de Poliţie Topolog, pentru a nu lua măsurile legale faţă de fiul său, autor al unei contravenţii la regimul rutier.

"În fapt, cu o zi înainte, cei doi, tată şi fiu, se aflau în trafic cu un autoturism condus de cel din urmă. Întrucât nu deţinea RCA valabil, conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a fugit pentru a nu fi sancţionat legal. Pentru a-şi scăpa fiul de o eventuală sancţiune, tatăl său a oferit, în repetate rânduri, sume de bani agentului de poliţie", se arată într-un comunicat de presă.

Pe baza denunţului agentului de poliţie şi a probelor administrate, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cetăţeanul în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. Faţă de inculpat, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, astăzi fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu