Postat la: 22.12.2020 - 19:28

Fostul prim-ministru și lider PSD Adrian Năstase a lansat acuze dure la adresa președintelui Klaus Iohannis.

"Ar fi trebuit să meargă astăzi PSD la „consultările" de la Cotroceni? Evident că nu. Si mă bucur că au luat această decizie. Butaforia de la Cotroceni, organizată de Iohannis nu mai păcălește pe nimeni. Nu are rost să repet care era succesiunea fazelor prevăzute de Constitutie pentru a se ajunge la desemnarea candidatului de premier. Niciun presedinte, pana acum nu si-a permis să incalce, cu atata brutalitate, litera si spiritul Constitutiei.

Iohannis s-a dovedit, incă o dată, nu doar „partenerul" PNL (cum spunea Rares Bogdan), ci complicele său. Complice in incălcarea Constitutiei. „Parlamentul său" ii va dovedi cat de gresită a fost evaluarea pe care a făcut-o in declansarea alegerilor. Iar „guvernul său" le va arăta românilor costul unei noi administratii de tip COCOPO.

PS In poza de mai sus, LUDOVIC Orban pare că stă pe două scaune. Este o iluzie optică. Este adevărat, se văd, in spatele lui, două semiberjere LUDOVIC XVI, care, la fel cu tot mobilierul din Palatul Parlamentului, a fost achizitionat sau restaurat in vremea in care m-am ocupat de finalizarea lucrărilor la „Casa poporului", a scris Adrian Năstase pe blogul sau.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu