Accident infiorător cu patru morți. Coliziune intre un TIR și un autoturism

Postat la: 01.04.2021 - 10:07

Un acident rutier soldat cu 4 decese a avut loc între localităţile Tutova şi Priponeşti, la ieşirea din judeţul Vaslui spre Galaţi, anunță ISU Galați. Accidentul a implicat un autoturism și un camion de mare tonaj.

La fața locului acționează o autospecială cu modul de descarcerare și echipajul SMURD de la Secția de Pompieri Tecuci și Detașamentul de pompieri Bârlad. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, Daniel Ungureanu, autoturismul înmatriculat în Vaslui ar fi lovit un TIR din Republica Moldova, care era oprit pe marginea drumului pentru că avea pană, patru persoane fiind încarcerate.

"La faţa locului s-au alocat două ambulanţe B2 şi C2 de de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj SMURD de prim-ajutor de la Bârlad. De asemenea, s-au trimis de la Tecuci o maşină de descarcerare şi un echipaj SMURD. Din păcate, cele patru persoane au decedat", a declarat Ungureanu. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul şi pentru identificarea victimelor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu