Postat la: 23.11.2020 - 10:48

Un accident rutier a avut loc în dimineața aceasta pe Autostrada București-Pitești. Cel mai probabil, din cauza carosabilului alunecos, zece autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, șase persoane au fost rănite, iar patru dintre ele au fost transportate la spital cu leziuni ușoare.

Accidentul petrecut în această dimineață a avut loc pe A1 la km 110. Pompierii s-au deplasat cu mai multe autospeciale de intervenție și de acordare a primului ajutor, împreună cu echipajele SAJ. La fața locului, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. În aceste momente, traficul rutier este deviat pe la Kilometrul 106, intrare în municipiul Pitești.

Potrivit ISU Argeș, în urma accidentului șase persoane au fost rănite, iar patru dintre ele au fost transportate la spital cu leziuni ușoare. „Nu au fost persoane încarcerate", a transmis ISU Argeș.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 110, la intrare în mun. Pitești, județul Argeș, a avut loc o coliziune în care au fost implicate 10 autoturisme, posibil pe fondul unui carosabil alunecos. Din primele date, nu se cunosc informații despre numărul persoanelor rănite. Traficul este întrerupt pe sensul de mers către Vâlcea.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.", se arată într-un comunicat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu