A murit inca un primar care nu se ingrijora de virusul ucigas: "Sunt doar răcit. Nu cred că am Covid!"

Postat la: 23.03.2021 - 11:02

Lui Marius Dinulescu, în vârstă de 52 de ani, primar in comuna Catane, saturaţia de oxigen i-a scăzut brusc de la 90 la 60. El era internat de o săptămână la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Apropiatii acestuia spun ca el credea ca e doar racit si nu se ingrijora in privinta Covid-19.

Primarul din comuna doljeană Catane a început să se simtă rău în urmă cu aproximativ două săptămâni. "Nu mă simt prea bine, sunt doar răcit, nu cred că am Covid. Voi sta câteva zile acasă, liniştit. Aşa mi-a recomandat medicul de familie". Asta le-a spus colegilor Marius Dinulescu în ziua în care s-a hotărât să-şi ia câteva zile concediu medical. Zilele treceau şi starea primarului devenea tot mai îngrijorătoare. A făcut testul şi s-a dovedit că era pozitiv.

"A fost internat în urmă cu o săptămână la Craiova, La Spitalul de Infecţioase. La început a fost bine, dar în weekend l-au mutat pe ATI. Saturaţia i-a scăzut brusc de la 90 la 60. L-au şi intubat, dar degeaba, nu l-au mai putut salva. Nu credeam că se va ajunge aici. Nu ne vine să credem", a declarat un angajat al Primăriei Catane. Marius Dinulescu era în funcţia de primar al localităţii Catane din 2016.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu