A murit de COVID-19 Costică Ionescu poliţistul care l-a prins pe asasinul Mihaelei Runceanu

Postat la: 23.03.2021 - 10:39

Costică Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti din Capitală, care l-a prins pe asasinul cântăreţei Mihaela Runceanu, s-a infectat cu noul coronavirus, după ce a participat la o emisiune de televiziune.

Cu toate că ieşise la pensie, Costică Ionescu era activ şi mergea în platourile de televiziune, unde comenta diverse crime. Acesta a comentat şi tragedia de la Oneşti, unde Gheorghe Moroşan a ucis doi muncitori care raparau un apartament pierdut de bărbat. Costică Ionescu l-a prins pe criminalul Mihaelei Runceanu, după 20 de ore de la săvârşirea crimei, fiind de serviciu în noaptea în care a fost ucisă.

„La ora 5 fără un sfert s-a anunţat cazul, iar la ora 23.00 am identificat autorul, dar nu l-am prins atunci. L-am prins a doua zi pe la 11:00-12:00. A fost identifcat de către un martor care ştia că îi aducea casete video Mihaelei şi am mers la el acasă unde locuia la o femeie. Cadavrul a fost descoperit de colega Mihaelei, Maria Sîmbeteanu. Ea şi poliţiştii au identificat-o. Mihaela o dăduse pe Maria afară din casă în noaptea respectivă şi, neavând unde să se ducă, a stat pe bancă în faţa unei poşte. Acolo au găsit-o miliţienii, iar către dimineaţa s-a întors în apartament şi a bătut la uşă. A simţit miros de fum, iar poliţiştii au spart uşa", a declarat Costică Ionescu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu