Un jucător profesionist de golf a fost ucis pe teren împuşcat în cap când s-a apropiat de un vehicul: "A asistat la o infracţiune în desfăşurare"

Postat la: 11.07.2021 - 15:06

Jucătorul profesionist de golf, Gene Siller, a fost împuşcat mortal în weekend, după ce s-a apropiat de un vehicul suspect care a pătruns pe un teren de golf. Siller, în vârstă de 41 de ani, a fost împuşcat mortal într-un club de golf din Georgia, sâmbătă, după ce s-a apropiat de un Dodge Ram, care intrase pe teren.

Poliţia din Cobb a declarat pentru WGCL-TV că Siller, directorul de golf de la Pinetree Country Club, a fost probabil ucis doar pentru că „a asistat la o infracţiune în desfăşurare". Sportivul a fost împuşcat în cap când se apropia de vehicul, au spus poliţiştii. Poliţia a răspuns la apelul unei persoane în jurul orei 14:20 sâmbătă, ora locală, şi l-a găsit pe Siller, fără semne vitale, la cea de-a 10-a gaură de pe teren. El a fost declarat mort la faţa locului. Ulterior, poliţiştii au găsit încă două cadavre în camionetă, inclusiv proprietarul vehiculului, Paul Pierson, şi un bărbat necunoscut. Motivul focurilor de armă nu este clar.

Membrii clubului de golf au descris cum au izbucnit focurile de armă după ce Siller a mers să investigheze vehiculul. Un martor a auzit cinci focuri de armă „apoi nimic". „Toţi cei de la GSGA (n.r. - o asociaţie de golf în care se afla şi victima) suntem profund întristaţi de evenimentele tragice care au avut loc mai devreme la Pinetree CG. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familia şi prietenii lui Gene Siller". Peste 500.000 de dolari au fost strânşi, din donaţii, pe platforma GoFundMe, pentru familia jucătorului de golf.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu