Scenariu bombă - Leo Messi ar putea reveni la Barcelona

Postat la: 07.10.2023 - 06:53

Lionel Messi ar putea reveni la Barcelona sub formă de împrumut la începutul lui 2024, dacă Inter Miami nu se califică pentru play-off-ul MLS.

Ipoteză neașteptată vehiculată de presa catalană. Barcelona l-ar putea aduce, sub formă de împrumut, în următoarea fereastră de mercato din ianuarie, pe Lionel Messi. Cotidianul Sport lansează această știre și precizează că starul argentinian ar putea profita de faptul că Inter Miami are șanse destul de mici să se mai califice în play-off-ul MLS, fiind pe locul 14 din 15 în Conferința de Est.

Formația patronată de David Beckham are 33 de puncte, la cinci "lungimi" de ultima poziție calificantă, și nu mai are de disputat decât trei meciuri din sezonul regulat!

Fanii blaugrana speră la acestă variantă, iar Sport dă ca exemplu precedentul creat chiar de David Beckham, care a fost împrumutat de LA Galaxy la Milan în ianuarie 2009 și apoi în ianuarie 2010, câte jumătate de sezon, și de Thierry Henry, care s-a transferat de la New York Red Bulls la Arsenal în ianuarie 2012, sub aceeași formulă, tot spre finalul carierei.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu