S-a aflat ce vrea să facă Mircea Lucescu la Rapid: întâlnire cu Copos, Dan Șucu și ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu

Postat la: 11.05.2024 - 11:34

Potrivit ultimelor informații, Mircea Lucescu (78 de ani), care se află în discuții cu Dan Șucu, patronul Rapidului, s-ar implica deja în Giulești, informează gsp.ro.

Rapid a suferit un nou eșec în play-off-ul Superligii. A fost învinsă de Sepsi, scor 2-3, în runda cu numărul #9 a Superligii. După meci, jurnalistul Decebal Rădulescu a făcut niște dezvăluiri tari despre situația din Giulești. Spune că Mircea Lucescu se implică în încercarea giuleștenilor de a primi baza Pro Rapid.

Acesta susține că Dan Șucu și Mircea Lucescu s-au întâlnit cu Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor, iar politicianul le-ar fi transmis acestora că este gata să-i dea ocazia lui Șucu să folosească baza Pro Rapid, după ce va investi în restaurarea ei. În acest moment, baza este în paragină.

„S-au întâlnit Mircea Lucescu, Copos, Dan Șucu și ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu. În această discuție, Grindeanu a promis că va reda Pro Rapidul domnului Șucu, doar să investească acolo.

Mi se pare o chestiune foarte importantă și bună pentru rapidiști. Este un semn de implicare și al domnului Lucescu, probabil că vrea să învie povestea Rapidului. Întâlnirea a existat, cu siguranță. Dacă domnul Șucu face tot ce trebuie, asta i s-a promis: baza Pro Rapid", a spus Decebal Rădulescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu