Romeo Beznea a fost numit Honbu Direct Dojo Operator de către Organizația Internațională de Karate kyokushinkaikan

Postat la: 09.05.2021 - 09:08

Romeo Beznea a fost numit Honbu Direct Dojo Operator de către Organizația Internațională de Karate kyokushinkaikan și va administra o filială oficială a forului în România. Vestea a fost anunțată de organizație prin intermediul unui comunicat de presă.

„Întrucât a contribuit semnificativ la scopurile organizației Internaționale de Karate (IKO) Kyokushinkaikan, a dovedit o mare abilitate de conducere și s-a străduit să mențină filozofia care stă la baza organizației noastre, în concordanță cu regulamentul IKO, Honbu IKO îl numește prin prezenta pe susnumitul Romeo BEZNEA în postul de Honbu Direct Dojo Operator și îl autorizează să administreze o filială oficială a IKO kyokushinkaikan în România", scrie în comunicatul forului.

Totodată, în urma numirii sale, sportivul român și-a exprimat entuziasmul prin intermediul unui mesaj și arată ce obiective va avea la conducerea filialei românești a IKO Kyokushinkaikan. „Sunt practicant de kyokushin (disciplină sportivă de contact din artele marțiale) și mă bucur să vă aduc la cunoștință că am fost autorizat pentru postul de Honbu Direct

Am primit informarea odată cu completarea de pe site-ul Kyokushin, însă diploma a ajuns după aproape o lună prin curier, în România la București. În această perioadă am trecut cu bucurie emoțiile Sărbătorilor Pascale, fiind onorat împreună cu familia sportivilor care practică Kyokushin, să-mi încep noua misiune prin poziția ce mi-a fost încredințată.

Îmi doresc ca performanța Kyokushin și artele marțiale, să aducă un plus de valoare la nivelul mult așteptat pe plan internațional", a transmis Romeo Beznea. După numire, filiala românească a IKO kyokushinkaikan a ținut să transmită că structura organizatorică din s-a schimbat, urmând filosofia sportului și a fost impusă o nouă misiune, rezumată în cinci puncte:

1. Alinierea la valorile mondiale ale artelor marțiale;
2. Disciplinarea instructorilor care să cunoască și să respecte linia metodologică a tehnicilor de karate Kyokushin;
3. Însușirea spiritului Kyokushin și a valorilor reprezentate de Kyokushinkai;
4. Dezvoltarea unor acțiuni cu caracter proactiv la nivelul fiecărui DOJO (sală);
5. Promovarea sportivilor de elită care au rezultate remarcabile în plan național și internațional.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu