Răspunsul selecționerului Mirel Rădoi - Cum comentează nemulțumirile lui Răzvan Marin

Postat la: 09.09.2021 - 10:45

România a remizat în deplasare cu Macedonia de Nord (0-0), iar la finalul partidei Răzvan Marin s-a arătat nemulțumit de faptul că a jucat prea puțin și nu pe postul pe care dă cel mai bun randament. Răspunsul selecționerului Mirel Rădoi nu s-a lăsat prea mult așteptat.

Ce spune Rădoi despre nemulțumirile lui Marin: "Aşa v-a spus? Eu dacă am o problemă cu vreun jucător nu vin să o discut în faţa dumneavoastră. Întâi trebuie să o discut cu el şi după aceea o să răspund ce e de răspuns vizavi de problema unui jucător sau a altuia.

Ştiu că au fost anumite discuţii că de ce Dragoş Nedelcu şi nu Răzvan Marin. Până la partida din Islanda eram acuzat că de ce nu bag un mijlocaş central defensiv şi îl bag pe Răzvan Marin acolo, acum când nu mai joacă Răzvan Marin pe acea poziţie sunt acuzat că de ce nu mai joacă Răzvan Marin şi că e nemulţumit că nu mai joacă.

În situaţiile astea, e simplu. Avem patru jucători pentru două poziţii la aceste acţiuni, Răzvan Marin, Cicâldău, Stanciu şi cu Olaru" - Mirel Rădoi, după remiza cu Macedonia de Nord.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu