Șoc și groază în ciclism: Un celebru sportiv a fost sechestrat timp de trei ore şi jefuit la locuinţa sa

Postat la: 24.09.2023 - 08:23

Miguel Angel Lopez, fostul ciclist de la Movistar şi Astana, suspendat în prezent de Uniunea Internaţională de Ciclism (UCI), pentru o posibilă încălcare a regulilor antidoping, a fost sechestrat timp de trei ore şi jefuit joi în locuinţa sa din Pesca, Columbia, informează lequipe.fr.

Potrivit informaţiilor dezvăluite de poliţia din regiunea Boyaca, rutierul de 29 de ani a fost jefuit la ferma sa de trei persoane care i-au furat un vehicul, telefonul mobil şi 800.000 de pesos columbieni (aproximativ 190 de euro), scrie news.ro.

Dat afară de echipa Astana în decembrie 2022 pentru implicarea sa într-un caz care îl leagă de medicul Marcos Maynar, personajul central într-un trafic de produse dopante descoperit de anchetatorii spanioli, el a încercat să revină la echipa columbiană Team Medellin-EPM în ianuarie, înainte de a fi suspendat provizoriu de către Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI) în iulie pentru o "potenţială încălcare a regulilor antidoping pentru utilizarea şi deţinerea unei substanţe interzise în săptămânile premergătoare Giro d'Italia 2022". De atunci, UCI nu a mai comunicat cu privire la situaţia ciclistului.

Cu toate acestea, echipa sa columbiană şi-a manifestat sprijinul pentru el pe reţelele de socializare în cazul răpirii căreia i-a căzut victimă, postând pe Twitter: "Suntem solidari cu ciclistul nostru care a fost victima unui jaf în ultimele ore. Îi invităm pe columbieni să îl susţină pe sportivul nostru în aceste momente. Suntem alături de tine, campionule".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu