Postat la: 26.11.2020 - 08:02

Fostul căpitan al Naţionalei de Aur a României, Gheorghe Hagi, a avut un mesaj emoţionant după decesul lui Diego Armando Maradona, cel pe care l-a întâlnit, într-un meci direct între naţionalele României şi Argentinei, la Mondialul din 1990: „Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu".

„Este o zi de doliu pentru fotbal şi pentru întreaga omenire. Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu care, şi mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona", scrie Gheorghe Hagi, pe pagina sa de Facebook. Hagi a postat şi o poză în care apar cei doi căpitani, Hagi - decarul Naţionalei României şi Maradona, căpitanul Agentinei, la meciul de legendă de la Campionatul Mondial din 1990, care s-a încheiat cu egalul 1-1.

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator. Ziarul argentinian Clarin vorbeşte despre „un stop cardiorespirator" suferit de Maradona în casa sa din Tigre, unde s-a stabilit după operaţia la cap. Maradona avea 60 de ani şi a fost externat de zece zile din spital, după o operaţie delicată de îndepărtare a unui cheag de sânge.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu