Djokovic urmează să declare forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Miami

Postat la: 15.03.2024 - 07:10

Novak Djokovic va declara forfait pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Miami, care începe pe 20 martie, a anunţat pe Twitter un compatriot al tenismanului sârb, ziaristul Sasa Ozmo, mereu foarte bine informat în legătură cu cel care a câştigat 24 de titluri de Mare Şlem.

Eliminat surprinzător în această săptămână în runda a 3-a a turneului Masters 1.000 de la Indian Wells, de Luca Nardi, Novak Djokovic, numărul unu mondial, ar urma să nu joace la Miami, potrivit ziaristului Sasa Ozmo.

Deocamdată nu sunt cunoscute motivele care l-ar împinge pe Djokovic să se retragă de la al doilea turneu Masters 1.000 al sezonului şi nici dacă turneul de la Miami era cu adevărat important pentru el, în condiţiile în care de câţiva ani sârbul pune accentul pe competiţiile de Mare Şlem, iar peste câteva luni urmează Jocurile Olimpice de la Paris.

Djokovic a câştigat de şase ori turneul Masters 1.000 de la Miami, la care participase ultima oară în 2019. Sârbul concurase ultima oară la Indian Wells tot în 2019.

Djokovic are un început de sezon dezamăgitor, fiind învins de Jannik Sinner în semifinale la Australian Open, înainte de a eşua la Indian Wells, unde a arătat un nivel destul de îngrijorător.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu