Cum a fost prinsă Simona Halep dopată. "Au urmărit-o până în cameră!"

Postat la: 25.10.2022 - 17:56

Americanii au dezvăluit modul cum Simona Halep a fost testată la controlul antidoping de la US Open. Sportiva din Constanța a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă și suspendată imediat.

Tenismenul Christopher Eubanks a povestit în cadrul unei emisiuni la Tennis Channel lucruri inedite despre Grand Slam-ul american. "Testele anti-doping sunt puțin diferite la turneele de Grand Slam! La US Open, după meciul pe care l-a pierdut, un agent a fost acolo și a urmărit-o după meci! Nu te lasă nicio clipă singur din momentul în care ieși de pe teren și se ține după tine până le dai proba. Vine cu tine până în cameră, iar după ce îți recoltează proba te lasă în pace. Sunt două probe diferite, le testează pe ambele și așa s-a întâmplat și în cazul Simonei Halep. Au testat atât proba A, cât și proba B. Cam așa merg lucrurile la US Open. Va fi interesant să vedem cum va decurge această investigație în următoarele săptămâni", a spus Eubanks la Tennis Channel.

Simona Halep a anunțat la finalul săptămânii trecute că a fost testată pozitiv la o substanță interzisă, numită Roxadustat. "Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă", a spus sportiva din Constanța. Tenismena riscă între doi și patru ani de suspendare după ce a fost prinsă dopată.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu