Cozmin Gușă le răspunde celor care i-au cerut demisia din fruntea judo-ului românesc

Postat la: 07.03.2024 - 14:00

Preşedintele Federaţiei Române de Judo, Cozmin Guşă, este contestat mai mulţi sportivi, între care şi campioana olimpică Alina Dumitru, iar, potrivit Fanatik, aceştia au semnat o moţiune pentru demiterea sa.

Gușă susține în apărarea sa că „nu am ce să dau socoteală unor oameni care nu au făcut mai nimic pentru judo-ul românesc".
„O să fiu concis și pe puncte, cu rugămintea să mediatizați integral ce spun eu sau deloc... Eventual, dacă aveți interesul, puteți să-mi luați un interviu punctual.

1. Cei care au semnat acest document sunt mai puțini decât cei care au votat împotriva mea la ultima Adunare Generală de alegeri, care a avut loc în urmă cu trei ani, fiind coordonați, din păcate, de către Marius Vizer".

Nu am ce să dau socoteală unor oameni care nu au făcut mai nimic pentru judo-ul românesc.

Câtorva dintre ei, precum medaliatele olimpice care semnează acolo, le-am oferit șansa să facă treabă la nivelul Federației. N-au fost în stare sau s-au plictisit sau n-au dorit și au demisionat. În rest, nu am ce să dau socoteală unor oameni care nu au făcut mai nimic pentru judo-ul românesc în calitate de sprijinitori.

2. Activitatea Federației de judo e departe de a fi perfectă, dar cel puțin este stabilă din punct de vedere financiar. Administrativ decurge fără probleme. Rezultatele în plan sportiv sunt bune spre foarte bune la categoriile cadeți, juniori și tineret, sunt mai slabe la seniori. Cred că suntem peste media organizării și a performanțelor din sportul românesc.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu