Postat la: 12.01.2021 - 12:03

Marius Şumudică a fost, sâmbătă seară, victima unui atac xenofob la televiziunea turcă. Erman Toroglu, fost fotbalist şi arbitru, l-a făcut „ţigan" pe fostul tehnician al celor de la Gaziantep, criticând modul în care acesta a încercat să preseze clubul pentru a obţine prelungirea contractului.

Discursul lui Toroglu a fost atât de urât, încât, inclusiv în Turcia, doi deputaţi romi au depus o plângere penală împotriva actualului analist. Iar ministrul Sportului din România, Eduard Novak, a sărit şi el în sprijinul lui Şumudică printr-o postare pe Facebook. Ultima reacţie în acest scandal i-a aparţinut chiar lui Marius Şumudică. Într-o intervenţie telefonică, el a vorbit despre atacul xenofob la care a fost supus.

"M-a jignit, dar nu vreau să-i răspund. M-a insultat, e treaba dânsului. Părinţii mei sunt români, eu sunt român, n-am nimic cu etnia romă. Nu vreau să-i răspund, nu pot eu să-i fac educaţie. N-am nevoie de ajutorul nimănui din ţară, nu simt nevoia. Nu sunt în postura a ce spus acel om, nu vreau să mă apere nimeni. Eu aparţin României şi sunt mândru că sunt român. Îmi recunosc greşelile când le fac, dar acum trebuie să vorbim despre fotbal".

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu