Postat la: 15.05.2020 - 18:15

Revoltă și vandalism în lumea fotbalului. Imediat ce starea de urgență a fost ridicată, mai mulți suporteri din Peluza Sud '97 au mers la casa lui Sorin Cârțu pentru a își arăta nemulțumirea. Aceștia au lăsat mai multe mesaje jignitoare pe gardul președintelui Universității Craiova.

Se pare că revolta a fost generată de promovarea echipei U Craiova 1948 SA în Liga 2. Astfel, câțiva dintre suporterii echipei patronate de Adrian Mititelu i-au vandalizat casa lui Sorin Cârțu, președintele clubului craiovean din Liga 1. Casa preşedintelui echipei de fotbal Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a fost vandalizată noaptea trecută. Pe gardul acestuia au apărut tot felul de mesaje jignitoare, precum „sclavule!" sau „clonatule!".

Camerele de supraveghere au surprins imagini cu făptaşii, iar poliţiştii îi caută acum. Primele indicii duc către membri galeriei Peluza Sud 97, suporteri ai echipei FC U Craiova 1948, echipă patronată de omul de afaceri craiovean Adian Mititelu. De altfel, şi pe garduri, alături de injurii, aceştia şi-au lăsat şi semnătura „PS 97". Ultrașii din Peluza Sud '97 au fost deranjați de faptul că Sorin Cârtu a ales o funcție în conducerea echipei din Liga 1.

Echipa U Craiova 1948 SA a obținut promovarea directă în Liga 2. Echipa patronată de Adrian Mititelu era lider autoritar în Seria 4, cu 42 de puncte. Podiumul este completat de CS Șoimii Lipova (29p) și CS Crișul Chișineu Criș (28p). De asemenea, prima echipă din Ligă este CS Aerostar Bacău, din Seria 1, care era lider în Liga 3, cu 42 de puncte acumulate în primele 16 runde. Iar pe locul secund, se afla ACS Foresta Suceava, care va evolua în Liga 3 și în stagiunea viitoare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu