Rareș Bogdan: "Arafat e obosit. Ar trebui să încerce să mai exerseze empatia și emoția"

Postat la: 12.04.2021 - 11:31

Nu suntem roboți, spune prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, referindu-se la secretarul de stat Raed Arafat, despre care crede că „e ușor tensionat, ușor obosit" și ar fi bine să încerce „să mai exerseze empatia și emoția".

Întrebat dacă Raed Arafat ar trebui să facă un pas în spate după scandalul privind evacuarea pacienților de la Spitalul „Foișor", europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a spus că șeful DSU ar trebui să înțeleagă că nu are doar calități.

„Domnul Raed Arafat ar trebui să înțeleagă că așa cum are o mulțime de calități nu există oameni care să aibă doar calități. Defectele fac parte din firea lucrurilor și din existența noastră ca oameni pe pământ. Cred că domnul Raed Arafat e ușor tensionat, e ușor obosit și nu ar fi rău să încerce să mai exerseze empatia și emoția pentru că nu suntem roboți", a spus Bogdan.

Întrebat, în continuare, de jurnaliști, de ce nu a venit, luni, Raed Arafat să dea explicații privind ceea ce s-a întâmplat vineri seara, cu evacuarea pacienților de la „Foișor", deși anterior fusese chemat la Biroul Executiv Național al PNL, Rareș Bogdan a spus: „A fost o greșeală aducerea lui Raed Arafat aici".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu