Planul lui Biden seamănă cu cel al PSD susține Marcel Ciolacu

Postat la: 28.02.2021 - 10:04

PSD a propus încă de anul trecut un plan de relansare economică prin atragerea masivă de fonduri europene și o mai corectă colectare a taxelor.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, face o comparație între planul de relansare economică al președintelui SUA Joe Biden și cel al social-democraților din România. Ciolacu spune că multe dintre măsuri sunt similare.

„Așa arată planul Biden de scoatere a Americii din criză. Sunt măsuri similare cu propunerile făcute de PSD în programul său de guvernare. Multe dintre aceste măsuri sunt susținute și prin amendamentele la buget depuse de parlamentarii noștri în aceste zile. Oare președintele Biden este populist, cum ne acuză pe noi propaganda Dreptei? Oare democrații americani sunt iresponsabili, lansând un asemenea program de protejare a locurilor de muncă? Sau poate acesta este răspunsul CORECT pe timp de criză? Sunt sigur că premierul Cîțu, școlit în Statele Unite, va ieși azi și va da de pământ cu #socialiștii lui Biden care îndrăznesc să nege filozofia austerității!", scrie Ciolacu, pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu