Postat la: 24.12.2020 - 09:44

Ciolacu susţine că PSD a votat împotriva Guvernului pentru că nu doreşte ”austeritate, sărăcie şi privatizări cu dedicaţie”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri seară, după învestirea Guvernului Cîţu, că "România nu mai poate suporta o nouă guvernare tip CDR, dar fix asta oferă azi ţării - Ciolaniada Dreptei Rapace, gata să fure tot în regim de urgenţă".

"Azi, în Parlament, PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta că îl pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al României! Toţi parlamentarii au primit Cartea Neagră a lui Cîţu ca să ştie că, votând un asemenea personaj la Palatul Victoria, sunt de acord cu următoarele aberaţii:

- tăiarea bugetului Sănătăţii cu 22% chiar în momentul în care a izbucnit pandemia, deoarece Cîţu crede că Sănătatea nu este o prioritate!

- împrumuturi înrobitoare de 30 de miliarde de euro în ultimele 13 luni, adică 77 de milioane de euro în fiecare zi, respectiv aproape 1.000 de euro pe secundă!

- majorarea salariului minim „este o măsură antisocială, distructivă pentru economie"- aceasta fiind credinţa sinceră a marelui finanţist Cîţu despre creşterea veniturilor angajaţilor din România", a scris, miercuri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta a explicat că PSD a votat împotriva Guvernului Cîţu, întrucât nu doreşte "din nou austeritate, sărăcie şi privatizări cu dedicaţie, aşa cum dreapta a făcut cât a condus ţara".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu