Marcel Ciolacu: "Avem în faţă numai austeritate, tăieri de pensii, salarii și disponibilizări"

Postat la: 26.01.2021 - 15:42

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că miercuri partidul va prezenta un buget alternativ, iar în România „avem în faţă numai austeritate, tăierei de pensii, de salarii, de venituri și disponibilizări"

"Mâine (miercuri-n.r.) vă vom prezenta propunerea noastră de buget alternativ pentru România anului 2021 şi, din discuţiile avute cu liderii de sindicat, am tras concluzia evidentă că toată lumea este îngrijorată de România anului 2021 şi de această propunere de buget de austeritate a actualului Guvern, a domnului premier Cîţu Florin, fost ministru al Finanţelor. Este o abordare greşită, priorităţikle bugetare ale actualului Guvern nu sunt la fel de prioritare ca şi ale romînilor", a declarat Marcel Ciolacu la finalul unei întâlniri pe care a avut-o marţi cu liderii sindicali.

Preşedintele PSD a anunţat că partidul va încerca în Parlament să modifice bugetul: „Rămâne o majoritate nu consistentă, una fragilă în Parlament, şi sperăm chiar şi din arcul guvernamental să ne gasim susţinere în propunerile noastre de modificare a bugetului". Acesta a spus că bugetul prezentat de Guvern este unul de austeritate. „Este o îngrijorare în ceea ce priveşte viitorul Româmiei: nu avem investiţii majore, nu avem consum, pur şi simplu avem în faţă numai austeritate, tăieri de pensii, de salarii, de venituri şi, nu în ultimul rând, de disponibilizări", a mai spus Marcel Ciolacu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu