Lider PSD: "Orban uită de băutele cu Dragnea. Lingea, scârţâia, zgâria uşile să prindă un post de parlamentar pe listele USL"

Postat la: 14.09.2021 - 08:36

Vicepreşedintele PSD Radu Moldovan l-a criticat pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, în legătură cu poziţia faţă de USL, acuzându-l de ipocrizie.

„Dacă motivaţia ruperii alianţei (de guvernare PNL USR PLUS UDMR) este programul 'Anghel Saligny', atunci ţin cu PNL. Dacă e altă motivaţie, atunci nu mă bag, pentru că nu ţine de mine. Eu, dacă tot aţi pomenit USL-ul pe care îl înjură cu foarte multă ardoare domnul Orban în ultima perioadă, dar uită de băutele cu Dragnea pe care le făceau amândoi şi îşi schimbau gecile, cred că a fost o construcţie politică interesantă, care, din păcate, a eşuat. Dacă cei doi lideri, Victor Ponta şi Crin Antonescu, ştiau să îşi stăpânească orgoliile şi să se lase mai puţin influenţaţi, atunci lucrurile ar fi arătat altfel, era o majoritate care putea să reaşeze statul român atât din punct de vedere al descentralizării, regionalizării şi modernizării lui. (...) Mă deranjează ipocrizia unor lideri gen Ludovic Orban, care lingea, scârţâia, zgâria uşile să prindă un post de parlamentar pe listele USL şi astăzi dintr-o dată i s-a făcut greaţă despre acest subiect", a declarat Moldovan.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu