Diana Șosoacă e acuzată de o fostă colegă: "Jigodie! Și-a pus șmecherii să corupă cu bani și funcții"

Postat la: 02.03.2021 - 11:30

Președinta AUR Caraș-Severin i-a adresat cuvinte grele senatoarei Diana Șoșoacă imediat după ce acesteia i s-a retras sprijinul politic, devenind parlamentar independent. Jigodie, persoană josnică, mahalagioaică sunt doar câteva dintre „calitățile" pe care Letiția Aman i le atribuie fostei sale colege, transmite Express de Banat.

Lidera AUR dezvăluie că Diana Șoșoacă nu a contribuit cu bani în campania electorală și nu a pus niciun ban nici măcar după ce s-a văzut senatoare, deși alți membri au făcut chiar și credite la bancă. "Jigodia!". "DIANA ȘOȘOACĂ, CEA MAI JOSNICĂ PERSOANĂ PE CARE O CUNOSC DE 50 DE ANI DE CÂND SUNT PE ACEST PAMÂNT!". Așa începe Letiția Aman postarea care o are ca personaj principal pe cunoscuta senatoare. „Este cea mai josnică persoană!"

Liderul AUR vorbește despre interesele pe care le-ar fi avut Diana Șoșoacă în momentul în care a intrat în echipa AUR. "A intrat în familia AUR doar pentru a obține funcția de senator!!! Acum «DĂ din casă», iar timp de două luni, tot și-a pus șmecherii să corupă cu bani și funcții pe coordonatorii de JUDEȚ, să ia oamenii AUR în partidul ei. Asta e ca și cu hoțul. Îl chemi în casă, îl pui la masă apoi el îți fură de prin casă. Asta e Diana!"

Letiția Aman merge mai departe și spune despre senatoarea justițiară că nu merită numele de „Șoșoacă", probabil numele soțului și al socrului, „care chiar sunt o familie cu onoare!". La fel cum, spune Aman, nu merită apelativul „doamna": „eu chiar refuz să respect TRĂDATOARELE, HOAȚELE, FĂȚARNICELE, MAHALAGIOAICELE, ESCROACELE, LICHELELE."

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu