Ce au discutat de fapt Patriarhul Daniel și Klaus Iohannis. Administratia prezidentiala spulberă speculatiile

Postat la: 17.02.2021 - 14:22

Întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu Patriarhul Daniel se înscrie în seria dialogurilor periodice care au ca subiect contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la binele comun, a transmis miercuri Administraţia Prezidenţială, care a precizat că preşedintele apreciază acţiunea Bisericii Ortodoxe şi a celorlalte culte în cadrul efortului de depăşire a pandemiei.

"Întâlnirea se înscrie în seria dialogurilor periodice pe care preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, le are cu Părintele Patriarh Daniel, care au ca subiect contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la binele comun şi aprofundarea dialogului dintre Biserică şi autorităţile publice. ​Preşedintele României apreciază intensificarea acestui dialog în ultima perioadă şi acţiunea BOR, alături de celelalte culte, la efortul de depăşire a pandemiei şi la reducerea impactului acesteia asupra celor în suferinţã şi nevoie", a transmis Administraţia Prezidenţială.

​Totodată, cu ocazia întâlnirii, preşedintele Klaus Iohannis a reiterat importanţa respectării măsurilor de siguranţă sanitară şi a continuării procesului de vaccinare, singurele modalităţi pentru revenirea la o viaţă normală. Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marţi cu Patriarhul Daniel, la Reşedinţa Patriarhală.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu