Postat la: 21.12.2020 - 09:10

Vineri a avut loc o şedinţă extrem de tensionată chiar în biroul preşedintelui american în exerciţiu. Consilierii şi apropiaţii lui Trump au urlat unii la alţii încercând să găsească o soluţie pentru a-l menţine la putere pe Donald Trump.

La această întrunire a particicpat controversata avocată Sidney Powell împreună cu clientul acesteia,Michael Flynn, fost consilier pe probleme de securitate la Casa Albă. Acesta a fost graţiat recent de către preşedintele american. Discuţiile s-au transformat în urlete şi ţipete atunci când consilierii preşedintelui au respins categoric propunerile scandaloase pe care Powell şi Flynn le-au avut cu privire la reconfirmarea lui Trump în postura de preşedinte.

Trump l-a întrebat pe Flyn despre posibilitatea instituirii legii marţiale pentru a repeta alegerile, idee pe care chiar Flynn a prezentat-o în cadrul unei emisiuni de ştiri Newsmax. Consilierii lui Trump au respins toate propunerile celor doi arătând că acuzaţiile de fraudă nu au fost confirmate şi în instanţă. Printre cei mai vehemenţi consilieri s-au numărat Pat A. Cipollone şi Mark Meadows, şeful statului de la Casa Albă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu