După ce s-a confirmat ca Fauci a finantat arme biologice la Wuhan, Secret Service spune că s-ar putea să nu aflăm niciodată de unde a apărut noul coronavirus!

Postat la: 30.10.2021 - 12:42

Serviciile americane de informaţii declară oficial că "este posibil ca originile Covid-19 să nu fie identificate niciodată". Într-o versiune actualizată, mai detaliată, a raportului privind circumstanţele în care noul coronavirus a fost transmis la om, Office of the US Director of National Intelligence (ODNI) admite ca ipoteze plauzibile atât faptul ca pandemia are origini naturale - transmiterea virusului de la animal la om -, cât şi „scăparea" acestuia dintr-un laborator.

Informaţiile sunt prea limitate pentru a se ajunge la o concluzie definitivă, iar părerile analiştilor cu privire la care variantă este mai probabilă sunt împărţite. Cu toate acestea, este respinsă posibilitatea ca SARS-CoV2 să fi fost creat ca armă biologică. iar asta dupa ce saptamana trecuta a explodat o veritabila bombă de presa: anume ca Anthony Fauci si NIH au finantat printr-o companie terta cercetarea de "gain-of-function" (mutatii prin modificari genetice pentru arme biologice formate din virusi) pentru laboratorul din Wuhan, fapt confirmat de unul din sefii National Health Institute.

Beijingul a criticat raportul publicat vineri, care este o actualizare a evaluării întreprinse de administraţia Biden, pe fondul tensiunilor politice privind rolul Chinei în răspândirea pandemiei şi date publicităţii în august. "Acţiunile SUA bazate pe aparatul său de servicii secrete şi nu pe oamenii de ştiinţă pentru a identifica originile COVID-19 este o întreagă farsă politică. Nu va face decât să submineze studiile bazate pe ştiinţă şi să îngreuneze efortul global de a identifica sursa virusului", a declarat un purtător de cuvânt al ambasadei Chinei de la Washington.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu