Documentele militare: Fauci a finantat arma biologică Sars-Cov-2 la Wuhan ca un virus devastator după ce DARPA a refuzat fabricarea lui!

Postat la: 13.01.2022 - 09:57

Documentele militare dovedesc fără dubii că EcoHealth Alliance a abordat DARPA în martie 2018, solicitând finanțare pentru a efectua cercetări privind dobândirea funcției (gain of function) coronavirusurilor transmise de lilieci. Practic, transformarea unui virus in arma biologică, dobandind fata de un virus natural modificari genetice care sa-l faca mai contagios si mai agresiv. 

Propunerea, denumită Project Defuse, a fost respinsă de DARPA din cauza unor preocupări legate de siguranță și a ideii că încalcă moratoriul privind cercetarea privind obținerea "câștigurilor de funcții" (transformarea în arma biologica letală), dezvaluie Project Veritas.

Raportul principal privind propunerea EcoHealth Alliance s-a scurs pe internet în urmă cu câteva luni, acesta a rămas neverificat până în prezent. Project Veritas a obținut un raport separat adresat Inspectorului General al Departamentului Apărării, scris de maiorul din cadrul Corpului de Infanterie Marină al SUA, Joseph Murphy, un fost membru DARPA.

    "Propunerea nu menționează și nu evaluează riscurile potențiale ale cercetărilor de tip Gain of Function (GoF)", un citat direct din scrisoarea de respingere a DARPA.

    Project Veritas a contactat DARPA pentru a obține un comentariu cu privire la documentele ascunse și a vorbit cu șeful departamentului de comunicare, Jared Adams, care a spus: "Nu mi se pare normal", atunci când a fost întrebat despre modul în care au fost îngropate documentele.

Project Veritas a obținut documente surprinzătoare, nemaivăzute până acum, referitoare la originile COVID-19, la câștigarea cercetării funcționale, la vaccinuri, la potențiale tratamente care au fost suprimate și la efortul guvernului de a ascunde toate acestea.

Documentele în cauză provin dintr-un raport al Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată a Apărării, mai bine cunoscută sub numele de DARPA, care au fost ascunse într-o unitate partajată strict secretă.

DARPA este o agenție din cadrul Departamentului american al Apărării însărcinată cu facilitarea cercetării în domeniul tehnologiei cu potențiale aplicații militare.

Project Veritas a obținut un raport separat adresat Inspectorului General al Departamentului Apărării, scris de maiorul din cadrul Corpului de Infanterie Marină al SUA, Joseph Murphy, un fost membru al DARPA.

În raport se afirmă că EcoHealth Alliance a abordat DARPA în martie 2018, solicitând finanțare pentru a efectua cercetări privind câștigarea funcției coronavirusului transmis de lilieci. Propunerea, denumită Project Defuse, a fost respinsă de DARPA din cauza unor preocupări legate de siguranță și a ideii că încalcă moratoriul de bază privind cercetarea câștigului de funcție.

Potrivit documentelor, NAIAD, sub conducerea doctorului Fauci, a continuat cercetările în Wuhan, China, și în mai multe locații din SUA.

Dr. Fauci a susținut în repetate rânduri, sub jurământ, că NIH și NAIAD nu au fost implicate în cercetări privind obținerea de beneficii funcționale în cadrul programului EcoHealth Alliance. Dar, conform documentelor obținute de Project Veritas, care prezintă motivele pentru care propunerea EcoHealth Alliance a fost respinsă, DARPA a clasificat cu siguranță cercetarea ca fiind un câștig de funcție. 

"Propunerea nu menționează și nu evaluează riscurile potențiale ale cercetării de tip Gain of Function (GoF)", un citat direct din scrisoarea de respingere a DARPA.

Raportul maiorului Murphy continuă să detalieze o mare îngrijorare cu privire la programul COVID-19 de obținere a funcțiilor, la ascunderea documentelor, la suprimarea unor potențiale medicamente curative, precum Ivermectina și Hidroxiclorochina, și la vaccinurile cu ARNm.

Project Veritas a contactat DARPA pentru a obține un comentariu cu privire la documentele ascunse și a vorbit cu șeful departamentului de comunicare, Jared Adams, care a spus: "Nu mi se pare normal", atunci când a fost întrebat despre modul în care documentele au fost învăluite în secret. "Dacă ceva rezidă într-un cadru clasificat, atunci ar trebui să fie marcat în mod corespunzător", a declarat Adams. "Nu sunt deloc familiarizat cu documente nemarcate care rezidă într-un spațiu clasificat, nu."

Într-o înregistrare video de ultimă oră publicată luni seară, directorul executiv al Project Veritas, James O'Keefe, a pus o întrebare fundamentală către DARPA:

"Cine de la DARPA a luat decizia de a îngropa raportul original? Ar fi putut trage semnale de alarmă către Pentagon, Casa Albă sau Congres, ceea ce ar fi putut preveni această întreagă pandemie care a dus la moartea a 5,4 milioane de oameni din întreaga lume și a provocat multă durere și suferință multor alte milioane de oameni.

Documente:

REJECTION OF DEFUSE PROJECT PROPOSAL
EXECUTIVE SUMMARY: DEFUSE 
Project Defuse Full Proposal 
BROAD AGENCY ANNOUNCEMENT PREventing EMerging Pathogenic Threats(PREEMPT)
U.S. Marine Corp Major Joseph Murphy's Report to Inspector General of DoD

Project Veritas

James O'Keefe a înființat Project Veritas în 2010 ca o întreprindere jurnalistică non-profit pentru a-și continua activitatea de reportaj sub acoperire. În prezent, Project Veritas investighează și expune corupția, lipsa de onestitate, abuzul de sine, risipa, frauda și alte abateri atât în instituțiile publice, cât și în cele private, pentru a obține o societate mai etică și mai transparentă și pentru a se angaja în litigii pentru: a proteja, apăra și extinde drepturile omului și drepturile civile garantate prin lege, în special drepturile prevăzute de Primul Amendament, inclusiv promovarea liberului schimb de idei într-o lume digitală; a combate și a învinge cenzura de orice ideologie; a promova raportarea veridică; și a apăra libertatea de exprimare și de asociere, inclusiv dreptul la anonimat. O'Keefe ocupă funcția de director general și președinte al consiliului de administrație, astfel încât să poată continua să își conducă și să își învețe colegii jurnaliști, precum și să protejeze și să cultive cultura Project Veritas.   Project Veritas este o organizație înregistrată 501(c)3. Project Veritas nu pledează pentru soluții specifice la problemele ridicate prin investigațiile sale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu