Postat la: 01.12.2020 - 11:40

Primul care a vorbit despre raidul american de la Frankfurt a fost un membru al Camerei din Congresul american, reprezentant al Texasului, avocat, fost judecător, pe nume Louie Gohmert. De atunci, informația a mai fost confirmată și de Sidney Powell și Lin Wood - ambii avocați care sprijină eforturile de a dovedi frauda electorală, dar și de General-locotenentul Michael Flynn și de General-locotenentul Thomas McInerney.

În timp ce populației din Germania i s-a spus că există un exercițiu militar american în curs, care implică elicoptere militare, în fapt, se derula o acțiune reală a Armatei SUA, fidelă președintelui Trump, contra CIA, care și-a mobilizat operatorii din Afganistan pentru a apăra ferma de servere Scytl de la Frankfurt. Potrivit surselor citate de presa americana, cinci militari americani au fost uciși în timpul operațiunii, un singur operator CIA și-ar fi pierdut viața. Serverele au intrat în custodia Armatei și, potrivit gen. McInerney ar conține date care ar "confirma amestecul unor operatori din China, Iran și Rusia în tentativa de lovitură de stat împotriva președintelui Trump".

Trupele americane din Germania au fost ajutate de o unitate de operațiuni speciale, posibil Delta Force. In acelasi timp, șefa CIA, Gina Haspel, nu a mai fost primită la nici un briefing de informații cu echipa Trump. Președintele Donald Trump a anunțat apoi pe Twitter (pe 18 noiembrie) că l-a „revocat" pe Christopher Krebs, principalul oficial american al securității cibernetice (Homeland Security). Krebs, conducea Agenția de securitate cibernetică și securitate a infrastructurii din Departamentului pentru Securitate Internă, fiind responsabil cu protejarea alegerilor din SUA.

În prealabil, pe 9 noiembrie, Președintele Trump a anunțat că Mark Esper a fost „revocat" din funcția de secretar al Apărării. Anunțul președintelui a venit la aproximativ cinci luni după ce Trump și Esper au avut și o dispută publică cu privire la modul de gestionare a tulburărilor civile din orașele americane. Donald Trump a insinuat pe Twitter și că FBI și Departamentul de Justiție ar putea fi implicate în frauda electorală. Louie Gohmert a făcut declarații pentru Newsmax, care a ajuns în topul preferințelor telespectatorilor americani odată cu decăderea bruscă a CNN și Fox, care s-au dovedit partizane pozițiilor democraților și ostile lui Donald Trump.

Gohmert a dezvăluit că persoane aflate în Germania declară că Scytl, compania spaniolă care a găzduit datele alegerilor americane în mod necorespunzător, a fost ținta unei razii efectuată de armata SUA, iar serverele Scytl au fost confiscate la Frankfurt. Potrivit unei „scurgeri" publicată de Wikileaks, CIA are o bază de hacking la distanță tocmai în Frankfurt. WikiLeaks a raportat că grupul a dezvoltat troieni și alte programe malware în Biroul General al Consulatului American, cel mai mare consulat american din lume. Informația se coroborează cu faptul că furnizorul local de internet (ISP) de la Frankfurt a fost „derutat" de magnitudinea traficului în noaptea alegerilor. Traficul a ajuns la 10 Tbps, conform DE-CIX. 10 Terabiți pe secundă!

Scytl s-a înființat în 2001 și operează în 28 de state ale federației americane. Printre clienți se află și Parlamentul European! Interesant e ca firma a intrat în faliment în iunie 2020 si cu toate astea ajunge să centralizeze datele alegerilor din SUA în luna noiembrie. Din numeroasele scandaluri iscate de utilizarea produselor oferite de Scytl, am putea cita cazuri precum 2011, 2013 și 2014 - Norvegia, din 2018 din New South Wales, 2019 - Ecuador, 2019 - Elveția), iar în mai 2020, cu datorii de peste 75 de milioane de euro, această companie care a înghițit miliarde, a încercat să-și vîndă afacerea unui fond de investiții din SUA - Sandton Capital.

Avînd printre acționari chiar și Guvernul Spaniei, Scytl este o firmă cu sediul în Barcelona care oferă sisteme electronice de vot la nivel mondial, dintre care multe s-au dovedit vulnerabile la manipulare electronică. Scytl are (sau a avut) legături cu Partidul Democrat din SUA și cu George Soros. Compania Vulcan Capital, al co-fondatorului Microsoft, Paul Allen, a investit 40 de milioane de dolari în Scytl. Allen este tot un magnat „filantrop" ca și Soros, dar și ca și amicul său de la Microsoft, Bill Gates, care si el ar deține acțiuni la Scytl, după cum declară presa americană apropiată lui Donald Trump.

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a scris pe Twitter: „Știați că o companie străină, DOMINION, număra voturile nosatre din Michigan, Arizona și Georgia și din alte state? Dar Scytl a fost doar o fațadă pentru SMARTMATIC, care chiar făcea calculele". Smartmatic, este o altă firmă Soros! Giuliani spune că DOMINION are legături cu SMARTMATIC, care a servit ca principal furnizor de tehnologie pentru alegerile din Venezuela, inclusiv „alegerile" lui Hugo Chávez. SMARTMATIC este aceeași companie din spatele votului electronic din Brazilia, care a permis Partidului Muncitorilor să se perpetueze la putere până de curând.

Sidney Powell, avocat din echipa lui Donald Trump, a afirmat ca omul numărul doi din organizația Soros, Malloch Brown, are legături cu finanțarea DOMINION cu bani negri de către comuniștii din Venezuela, Cuba și China. Peter Neffenger, președintele consiliului de administrație al SMARTMATIC, face parte din echipa de tranziție a democraților lui Joe Biden. SMARTMATIC a fost fondată de trei ingineri venezueleni și încorporată în Delaware. SMARTMATIC filiala SUA îl are ca președinte al consiliului de administrație pe viceamiralul (r) Peter Neffenger.

Avocatul Lin Wood, despre frauda electronică: „În primul rînd, în America, folosim aparate de vot DOMINION, dar software-ul cu care DOMINION a fost echipat era și pe alte aparate de vot, concepute pentru a schimba voturile. Oamenii nu își dau seama că au votat în America, votul lor a fost într-o mașină creată în Venezuela, care a fost folosită pentru a-l menține pe Hugo Chavez în funcție, apoi a fost vîndută Canadei și legată de alte trei companii. Votul s-a dus la Frankfurt și la Barcelona, unde a fost manipulat cu software realizat de o companie numită SGO SMARTMATIC".

Eric Coomer, șeful pentru producție și strategie al DOMINION, a dispărut. Reprezentanții DOMINION nu au participat la o ședință de judecată din Pennsylvania, pe 19 noiembrie. De asemenea, sediul american din Denver a fost închis brusc și s-a relocat. Angajații DOMINION și-au șters numele de pe LinkedIn. Oficialii șterg datele și curăță informațiile de pe mașinile de vot, operațiune pe care o numesc „o actualizare de software" - de exemplu în Fulton County (Georgia), în ciuda investigațiilor federale în curs și unde va avea loc o renumărare a voturilor exprimate pe 3 noimebrie. Între timp s-a aflat însă că Guvernatorul Kemp nu este străin de „curățarea serverelor". În 2017, Kemp a fost prins într-un scandal similar privind un server „curățat în liniște" imediat după demararea unui proces. A fost nevoie acum ca un judecător să emită un ordin pentru a opri orice „actualizare de software".

Într-un amplu interviu acordat presei, gen. Thomas McInerney și gen. Michael Flynn au reliefat, printre altele, că "actuala lovitură de stat se întîmplă cu complicitatea a mii, dacă nu zeci de mii de indivizi implicați la multe nivele." Fostul consilier pentru securitate națională Michael Flynn a fost amnistiat de Trump. Senatorul Ted Cruz (R-Texas), care face parte din Comitetul judiciar al Senatului, a declarat la 10 noiembrie că motivația FBI pentru urmărirea Flynn a fost „persecuție politică și urmărire penală de către cei care nu sunt de acord politic cu președintele Trump".

"Lovitura de stat împotriva președintelui este încă în curs si este cea mai periculoasă situație de la Războiul Civil încoace în privința unității națiunii americane
sute de persoane au dat depoziții sub jurămînt în privința ilegalităților săvîrșite pe parcursul procesului electoral. Avem de a face cu un război informațional fără precedent, o operațiune psihologică și cibernetică, cum au existat în alte națiuni din lumea a treia, cu complicitatea presei mainstream și a companiilor de tech - Facebook, Instagram, Twitter - care controlează informația și împiedică informația să ajungă la oameni.", afirma gen. Thomas McInerney și gen. Michael Flynn.

Dr. Kershavarz-Nia, specialist în securitate cibernetică și contraspionaj, cu o carieră de peste 40 de ani în comunitatea de informații în CIA și NSA și Dennis Montogomery - provenind din aceeași zonă - CIA, au oferit echipei Trump depoziții detaliate asupra capabilităților softurilor Hammer și ScoreCard privind fraudarea votului - cu două zile înaintea alegerilor! "O serie de lideri ai Democraților, nominalizați fiind Nancy Pelosi, Chuck Schumer, Adam Schiff, ar fi implicați în lovitura de stat. Nu mai este vorba despre politică sau alegeri, ci despre trădare, război revoluționar, lucruri care nu s-au mai văzut în înteaga istorie a SUA."

„Kraken" este porecla pentru Batalionul 305 de Informații Militare de la Fort Huachuca din Arizona, cu care se presupune că lucrează Flynn. Motto-ul lor: AD ARCANA TUTANDA (Pentru a păstra secretele oficiale în siguranță). La fel, se presupune că Sidney Powell din echipa juridică a președintelui lucrează cu informațiile obținute din această sursă („release the Kraken"), pe baza cărora a formulat deja zeci de capete de acuzare ce așteaptă verdictul instanțelor de judecată statale.

Pasul următor este la Curtea Supremă, dar comunitatea de informații militare face deja presiuni asupra președintelui să apeleze la Legea Insurecției și să lase rezolvarea pe seama militarilor. Donald Trump a preferat pînă acum să meargă pe calea civilă și să lase Justiția să își spună cuvîntul, chiar dacă există un număr semnificativ de judecători corupți în sistem. Trump a demarat acțiunile la Curtea Supremă a SUA pentru a se exclude imigranții fără documente de identitate care au votat ilegal.

Ce spune Ordinul executiv din 12 septembrie: „Eu, DONALD J. TRUMP, președintele Statelor Unite ale Americii, constat că capacitatea persoanelor situate, în totalitate sau într-o măsură substanțială, în afara Statelor Unite de a interfera sau de a submina încrederea publicului în alegerile din Statele Unite, inclusiv prin intermediul accesării neautorizate a infrastructurii electorale și de campanie sau distribuirea sub acoperirea propagandei și dezinformării, constituie o amenințare neobișnuită și extraordinară pentru securitatea națională și politica externă a Statelor Unite. Deși nu au existat dovezi că o putere străină să modifice rezultatul sau întabularea votului la orice alegeri din Statele Unite, puterile străine au încercat istoric să exploateze sistemul politic liber și deschis al Americii. În ultimii ani, proliferarea dispozitivelor digitale și a comunicațiilor bazate pe internet a creat vulnerabilități semnificative și a mărit sfera și intensitatea amenințării cu interferențe străine, după cum se arată în evaluarea comunității de informații din 2017. Prin prezenta declar o urgență națională pentru a face față acestei amenințări".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu