Despre noi

E-politic.ro este un serviciu de informare publică alcătuit din ziariști specializați în selecția de știri naționale și internaționale, investigații și dezvăluiri, politică și analiză. Reportajele, viața mondenă și cancan-ul, fotografiile și blogosfera întregesc repertoriul publicistic al echipei E-politic.ro.

E-politic.ro vă dezvăluie motivele deciziilor politice, viitorul în tehnologie și educație, riscurile economice și financiare, sistemele de spălare a banilor și conexiunile mafiei într-un format online ușor accesibil și atractiv.

E-politic.ro selecționază pentru voi știrile importante din toate domeniile care vă afectează traiul. Vă aducem informații despre viața europenilor, precum și analize și știri din teatrele de operațiuni militare în care România este implicată în război alături de forțele NATO.

Suntem devotați informării corecte și la timp a cititorilor, fără manipularea știrilor, pentru o justă apreciere a vieții politice, economice și sociale naționale și mondiale.

Nu vă temeți! Dacă veți fi informați, veți putea alege. Noi vă vom dezvălui caracterele personajelor care vă decid viața, jocurile politice din spatele aranjamentelor financiare și traseul banilor din economia neagră.

Vouă vă rămâne decizia de a sancționa democratic nelegiuirile, atentatele la libertatea și drepturile omului, infracțiunile și derapajele comportamentale ale liderilor politici.

E-politic.ro va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nu vă temeți!