Viața bate filmul în familia lui Mircea Sandu: "Decesul a survenit chiar lângă mine"

Postat la: 12.06.2021 - 13:36

Familia lui Mircea Sandu a trecut printr-o adevărată dramă. Nepoata fostului președinte al Federației Române de Fotbal, din partea fratelui său, are o poveste de viață cutremurătoare. Aceasta a fost cununată de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Până să ajungă în fața altarului, Andreea Lege a mai avut două încercări de a se căsători, potrivit playsport.ro. „După o relație de 5 ani, am decis să mă căsătoresc... însă, înainte cu 4 luni de eveniment, prietenul meu a decedat la 34 de ani, a făcut stop cardiac. Eram în Barcelona, într-un infotrip, cu o colegă, trebuia să stau 10 zile. Însă a două zi am căpătat un virus și a trebuit să-mi modific returul. Am ajuns acasă și seara am aflat că prietenul meu a murit. Iar asta nu e tot.

După a două relație, de 7 ani, ne pregăteam de nuntă și înainte cu 2 luni de eveniment iubitul a decedat, a făcut stop cardiac, având 27 de ani la momentul respectiv. Decesul a survenit chiar lângă mine, în dormitor, în brațele tatălui meu, care încerca din răsputeri să-l readucă la viață, fără rezultat însă. Au urmat 2 ani de stări depresive majore, cu traume, la psiholog și psihiatru. Însă nimic nu m-a ajutat decât mersul la biserică, rugăciunea și postul.

Nu voi uită niciodată, duhovnicul meu, care mi-a spus să stau liniștită, că Dumnezeu mi-a oprit ceva mai bun pentru mine și că în curând soarta mea va fi una foarte frumoasă. Într-adevăr, după încă 2 ani l-am cunoscut pe actualul meu soț, Viorel Lege (38 de ani)", a declarat nepoata lui Mircea Sandu pentru click.ro

Și-a dus actualul soț la medic pentru a se asigura că nu o să mai treacă printr-o dramă. Decizia femeii a fost una care i-a salvat viața actualului soț. Medicul și-a dat seama că bărbatul mai avea puțin până să moară.

„Primul lucru pe care l-am făcut după ce l-am cunoscut a fost să-l duc la medic, la un control general. În momentul în care ne-am dus la neurolog, medicul i-a spus: ‘Doamna aceasta e îngerul dumneavoastră păzitor. Dacă nu vă aducea, vă mai dădeam 3 luni de trăit'. Am încremenit când am auzit astfel de vești... nu-mi venea să cred. Viorel avea o venă foarte atrofiată, o venă care-i oxigena creierul. Am urmat 2 ani de tratament zilnic, repaus pentru el, rugăciuni, speranța că se va face bine. Au fost 2 ani de teamă să nu se întâmple ceva cu el, însă Bunul Dumnezeu ne-a ajutat și s-a vindecat", a mai declarat Andreea Lege.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu