Un miliardar japonez caută 8 persoane pentru a zbura alături de el pe lună

Postat la: 03.03.2021 - 11:23

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa a invitat opt ​​persoane să i se alăture pentru o călătorie în jurul lunii cu o navă SpaceX a lui Elon Musk

„Vreau ca oameni din toate mediile să se alăture", a spus el într-un videoclip pe Twitter, unde a distribuit și un link către aplicație. El a spus că va plăti pentru întreaga călătorie, astfel încât cei care vin la bord vor zbura gratuit. Misiunea, numită dearMoon, este programată pentru 2023. Solicitanții trebuie să îndeplinească două criterii: ar trebui să promoveze „orice activitate" se desfășoară pentru „a ajuta și alte persoane și o societate mai bună" și sunt „dispuși să sprijine alți membri ai echipajului care împărtășesc aspirații similare", a spus el.

„Am cumpărat toate locurile, așa că va fi o călătorie privată", a adăugat miliardarul. Maezawa, un magnat al modei și colecționar de artă, a spus anterior că intenționează să invite „artiști" pentru călătoria cu racheta Starship, dar că actualul proiect „va oferi oamenilor din întreaga lume șansa de a se alătura acestei călătorii". „Dacă te vezi artist, atunci ești artist", a spus el.

Anul trecut, el a lansat, de asemenea, o căutare pentru o nouă iubită care să i se alăture în călătorie, dar a anulat din cauza „sentimentelor mixte". În 2018, Maezawa a fost ales drept primul pasager privat care urmează să zboare în jurul lunii de către SpaceX, compania deținută de Elon Musk. Prețul pe care Maezawa a acceptat să-l plătească pentru biletul său de spațiu nu a fost dezvăluit, dar, potrivit spuselor lui Musk, au fost „mulți bani". Planificată pentru 2023, misiunea va fi prima călătorie a oamenilor spre lună din 1972.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu