Surpiză mortală la supermarket! Şarpe veninos găsit într-o pungă cu salată. Ce s-a întâmplat cu reptila

Postat la: 17.04.2021 - 11:45

Un cuplu a găsit un şarpe veninos într-o pungă cu salată cumpărată de la supermarket. Puiul de Hoplocephalus bitorquatus - şarpe cu cap pal - a fost descoperit de Alexander White şi Amelie Neate, din Sydney, după ce au ajuns acasă de la cumpărături.

"Se mişca în pungă şi scoatea limba", a povestit White. "Datorită limbii mi-am dat seama că nu este un vierme uriaş. Să fiu sincer, aş fi preferat să fie un vierme". Şarpele avea 20 de centimetri lungime şi pare să fi dormit în punga de salată luată de White din vitrina frigorifică. Bărbatul a ţinut punga în mână prin magazin, apoi a pus-o în rucsac, cât timp a mers cu bicicleta 10 minute până acasă.

Şarpele şi-a făcut apariţia când cei doi despachetau cumpărăturile. Cuplul a sunat la organizaţia de salvare a animalelor Wires care a preluat reptila şi a eliberat-o în sălbăticie. Potrivit Muzeului Australian, şarpele cu cap pal este o specie timidă, dar exemplarele devin agitate foarte uşor dacă se simt încolţite. Nu există victime înregistrate din cauza muşcăturii, însă muşcătura poate provoca dureri de cap puternice, vedere înceţoşată, dureri şi sângerări anormale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu