Secretul lui Cabral de la Pro TV! I l-a spus lui Bobonete

Postat la: 24.06.2021 - 14:56

Vedeta celui mai mare post TV din România s-a decis să spună totul. Şi-a spus marele secret la podcastul lui Mihai Bobonete. Bobo din Las Fierbinţi l-a invitat pe colegul său de la Pro TV, Cabral Ibacka.

În cadrul podcastului care a fost filmat pe plaja din Vama Veche, Cabral nu s-a mai abţinut şi a decis să spună care este marea lui pasiune. Chiar dacă nimeni nu se aştepta, Cabral a recunoscut. Este cel mai mare fan al staţiunii Vama Veche. "Eu am locul meu unde îmi trag aici în Vamă rulota. Ca să nu spun că acum 2-3 ani am pus rulota şi într-o dimineaţă au făcut un şanţ. Vama a fost şi va rămâne frumoasă. E o atmosferă pe care trebuie să o cauţi", a dezvăluit Cabral în podcastul lui Bobonete.

La un moment dat, Bobonete i-a făcut, la rândul său o dezvăluire lui Cabral. "Locul ăla pe care stai tu cu rulota am vrut eu să-l cumpăr. Eu doar aici în vamă vin", i-a spus Mihai Bobonete lui Cabral care i-a răspuns imediat. "Păi tu ai şi bani să cumperi", a fost replica instantă a lui Cabral. Marea este marea pasiune a lui Cabral care de câţiva ani participă şi la mai multe curse de ambarcaţiuni.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu