Postat la: 25.12.2020 - 13:35

Ron Burkle, fost prieten al lui Jackson, a cumpărat recent moşia din Los Olivos, California, a spus purtătorul de cuvânt al acestuia. El a plătit 22 de milioane de dolari pentru Neverland. Complexul de 1.100 de hectare a fost scos la vânzare pentru prima dată în 2015, pentru 100 de milioane de dolari.

Neverland, aflat la nord de oraşul Santa Barbara, a fost listat cel mai recent anul trecut la preţul de 31 de milioane de dolari. Jackson a plătit iniţial aproximativ 19,5 milioane de dolari pentru Neverland, pe care l-a numit după o insulă fictivă în care copiii nu cresc niciodată din romanul Peter Pan a lui JM Barrie. Cântăreţul a cumpărat Neverland în 1987 şi l-a transformat într-un complex de divertisment. În anii 1990 şi 2000, Neverland a devenit centrul diverselor investigaţii privind acuzaţiile de agresiune sexuală a copiilor aduse lui Jackson.

În iunie 2009, Jackson a murit într-o altă casă din Los Angeles după ce a suferit un stop cardiac indus de o supradoză de droguri. Neverland a fost transformat în Sycamore Valley Ranch şi a suferit o reamenajare extinsă de la moartea lui Jackson. Ron Burkle, în vârstă de 68 de ani, este cofondator şi partener administrativ al Yucaipa Companies, LLC, o firmă de investiţii private. Averea sa netă a fost estimată la 1,4 miliarde de dolari, potrivit unui profil al revistei de afaceri americane Forbes.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu