Bomba-bombelor! Kim Kardashian divorţează de Kanye West

Postat la: 20.02.2021 - 09:29

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a făcut demersul legal şi cere custodia celor patru copii. Nici ea, nici Kanye West nu au comentat public această informaţie, care a fost anunţată pentru prima dată de către site-ul TMZ, venind după luni de zvonuri despre problemele avute de cei doi în căsnicie.

Kim Kardashian a devenit celebră în 2007, când a participat la un reality show despre familia ei. „Keeping up with the Kardashians" a rămas unul dintre cele mai populare seriale ale genului. Ultimul sezon al show-ului va fi difuzat anul viitor. Kim Kardashian a avut apoi succes şi în afaceri, în diverse domenii, de la o aplicaţie pentru telefoane până la cosmetice. Revista „Forbes" îi estimează averea persoanlă la 780 de milioane de dolari.

Kanye West a fost timp de peste 15 ani el a fost una dintre cele mai mari vedete ale muzicii rap. După ce l-a sprijinit preşedinte Donald Trump, rapperul şi-a anunţat anul trecut pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite, un demers încheiat în eşec. Kim Kardashian şi Kanye West au avut primul copil, o fată, North, în 2013. S-au căsătorit apoi în 2014 şi au mai avut încă trei copii: Saint, Chicago şi Psalm. Potrivit TMZ, divorţul ar urma să fie unul amical, Kanye West fiind de acord ca partenera sa din ultimii şapte ani să păstreze custodia copiilor.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu