Blestemul safirului albastru: inelul Prințesei Diana, încărcat de energii pline de durere, infidelități și minciuni, strălucește pe mâna lui Kate Middleton

Postat la: 25.03.2024 - 09:49

Kate Middleton a revenit recent în atenția publicului după o perioadă de retragere, dezvăluind că a fost diagnosticată cu cancer urmare a unei intervenții chirurgicale abdominale efectuate în ianuarie. Prin intermediul unui mesaj video, ea a exprimat recunoștință față de publicul britanic pentru „extraordinarele mesaje de sprijin și pentru compasiunea arătată în timpul recuperării după operație".

Până la acest anunț, Prințesa de Wales a fost subiectul multor speculații privind absența sa de la evenimentele regale și prezența redusă pe rețelele sociale. Speculațiile cele mai profund emoționante au inclus întrebări legate de destinul inelului său de logodnă cu safir, bijuterie purtată anterior de Lady Di.

Zvonurile despre Kate Middleton au făcut deja înconjurul lumii și tot felul de speculații s-au născut în rândul utilizatorilor rețelelor de socializare. Printre cele mai hilare, se numără cei care vorbesc despre cea mai gravă tragedie pentru Kate Middleton legată într-un mod foarte sumbru de inelul ei de logodnă primit de la Prințul William: safirul albastru al lui Lady Di.

Adepții astrologiei consideră safirul albastru ca fiind o piatră care poate aduce ghinion, fiind descurajată utilizarea acesteia pentru simbolizarea începuturilor în relațiile de cuplu. Conexiunea cu Saturn sugerează că această bijuterie ar putea atrage karma nefavorabilă. Istoria amintește că mariajul dintre Prințesa Diana și actualul rege Charles al III-lea a fost marcat de nenorociri, cu infidelități și minciuni, dar și de cel mai nedorit final: moartea acesteia într-un teribil accident de mașină.

Safirul, recunoscut pentru frumusețea sa delicată, poate adesea să păstreze un ecou al experiențelor proprietarului său anterior. În acest context, se crede că inelul de logodnă al lui Kate ar putea reflecta experiențele dificile prin care a trecut Lady Di, inclusiv divorțul de Charles al III-lea, marcat de prezența unei terțe persoane în căsnicia lor, Camilla Parker-Bowles.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu