Actorul Michael K. Williams, preferatul lui Barack Obama, găsit mort în apartamentul din New York

Postat la: 07.09.2021 - 08:29

Actorul Michael K. Williams, vedetă a serialului HBO „The Wire", a fost găsit fără răsuflare în apartamentul său din Brooklyn.

Cadavrul lui Williams, în vârstă de 54 de ani, a fost descoperit de nepotul său, în cursul zilei de luni. Surse din poliţie au declarat pentru New York Post că accesorii de droguri au fost găsite în casă, iar actorul ar fi putut lua o supradoză de heroină. „The Wire", difuzat în perioada 2002-2008, s-a axat pe ideea drogurilor din oraşul Baltimore. Personajul lui Williams şi-a câştigat existenţa jefuind traficanţii de droguri.

Dar, în timp ce se scufunda în rol, a devenit dependent de cocaină, a recunoscut Williams într-un interviu publicat în 2012. „Ar fi trebuit să fiu mort", a spus Williams. „Evident, Dumnezeu m-a mântuit pentru un scop", a adăugat starul. Actorul a câştigat aprecieri pentru rolul său din„ The Wire ", pe care senatorul de atunci Barack Obama îl numea emisiunea sa preferată de televiziune. Viitorul preşedinte al SUA l-a lăudat, de asemenea, pe Omar drept personajul său preferat din serialul TV şi „cel mai dur, cel mai rău tip din emisiune".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu