Iulian Badescu, la DNA Ploiești

Postat la: 03.03.2015 10:55

Primarul Iulian Bădescu a ajuns la sediul DNA, unde urmează să fie audiat.

Iulian Bădescu a declarat la sosirea la DNA că nu înțelege de ce este chemat aici, susținând că toate contractele care au făcut obiectul verificării procurorilor sunt legale.

"Este vorba de o acuzație de luare de mită. Mi se pare o aberație. Nu înțeleg de ce sunt chemat, în contextul în care toate organele de control au spus că este un lucru legal ce s-a întâmplat cu asociația Lupii Galbeni", a declarat edilul.

De asemenea, iulian Bădescu a precizat că toată situația în care este implicat este consecința unui denunț.

"Nu știu despre ce este vorba, probabil că domnul Capră, de acolo din arest a fost sfătuit sau presat să dea o declarație împotriva. Acest zvon este de mult timp în piața ploieșteană cu privire la domnul Capră care negociază eliberarea sa cu diverse denunțuri. Au căutat acte care fac legătură cu asociația Lupii Galbeni și cu Petrolul. Au găsit niște documente care cred eu că sunt relevante. Toată povestea a plecat de la o directoare, care a refuzat sa semneze documente in calitatea de director economic, a depus o plângere în primă instanță. Se pare că documentele Curții de Conturi referitoare la fostul contract încheieat de domnul Volosevici nu sunt luate în calcul și sunt luate în calcul documente care sunt foarte legale din punctul de vedere al tuturor organelor statului. Banii nu au afectat bugetul local", a mai ărecizat primarul din Ploiești.

Procurorii DNA au descins marţi dimineaţă în sediul Primăriei Ploieşti, dar şi la locuinţa edilului Iulian Bădescu. Percheziţiile au loc într-un dosar ce vizează modul în care Consiliul Local a finanţat echipa de fotal Petrolul Ploieşti.

 

Sursa: ziarulatac.ro

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu