Ziuanews a anticipat corect! Directorul general al CN Aeroporturi București a demisionat. Urmeaza o numire politica marca "Orban-Bode"

Postat la: 17.01.2020 15:19

Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Alexandru Ivan, a demisionat din funcţie, dar va rămâne la conducerea companiei încă 30 de zile, fiind în perioada de preaviz, au informat reprezentanţii companiei.

Aceasta manevra politica, precum si dedesubturile acestei afaceri au fost anticipate de Ziuanews in articolele de AICI si AICI. Ca atare, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor Lucian Bode nu sunt straini de acest fapt pe care, iata, nu numai ca-l tolereaza dar si il patroneaza. Ar urma ca in locul lui Alexandru Ivan sa fie numit peste 30 de zile, la urmatoarea intrunire a CA, Viorel Tanase.

"În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcţia de director general interimar", se arată în comunicatul CNAB. În prezent, el se află în perioada de preaviz de 30 zile, conform prevederilor contractului de mandat.

"În consecinţă, în conformitate cu dispoziţiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită şi în prezent atribuţiile de director general al CNAB". Alexandru Ivan a fost numit director general al CNAB în luna aprilie 2019, având mandat provizoriu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu