Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_72fnnoekn9pe6sfp8f8b3cfom3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Vicepreşedintele Comisiei SRI avertizează că "nu vom scăpa de pătrunderea coronavirusului în România"

Vicepreşedintele Comisiei SRI avertizează că "nu vom scăpa de pătrunderea coronavirusului în România"

Postat la: 25.02.2020 18:29

Vicepreşedintele Comisiei SRI, Marian Cucșa, a declarat, marți, că e doar o chestiune de timp până când coronavirusul va ajunge în România, acesta precizând că pericolul este la frontierele terestre, feroviare și maritime, relatează Mediafax.

Marian Cucşa a declarat, într-o conferință de presă, că în unele aeroporturi nu sunt respectate măsurile de control, însă pericolul este la frontierele terestre, feroviare şi maritime, deoarece nu există personal specializat şi substanţe necesare pentru identificarea virusului. „Dacă ne uităm la evoluţia virusului, trebuie să fim pregătiţi şi noi pentru această epidemie. (...) Din păcate, nu cred că vom scăpa de pătrunderea pe teritoriul României", a spus vicepreședintele Comisiei SRI. Comisia SRI din Parlament a avut, marți, o şedinţă pe tema coronavirusului. Doi reprezentanţi ai Serviciului au fost audiaţi mai bine de o oră, iar concluzia este că România are nevoie inclusiv de o legislaţie pentru achiziţionarea medicamentelor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu