Val de aer cald peste România. Temperaturile ating 27 de grade

Postat la: 12.10.2019 - 10:17

Astăzi, vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor, astfel că valorile termice vor fi apropiate şi local chiar peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar trecător şi izolat şi în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade. Dimineaţa, pe suprafeţe mici în zonele joase va fi ceaţă.

Și în Capitală vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 24 de grade. La munte, vremea se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona înaltă. Pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceață.

Duminică, valorile termice vor continua să crească, astfel că vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată din an în cea mai mare parte a ţării. Astfel, temperaturile maxime depășesc 20 de grade în mare parte din ţară și ajung la 27 de grade la Drobeta și Giurgiu. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

În zonele joase, în special din sud şi est, dimineața, pe arii restrânse, se va semnala ceaţă. În Bucureşti, vremea se va menţine predominant frumoasă şi va deveni mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată din an. Dimineata, 8-10 grade si temperatura maximă 26...27 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu