Un tânăr din Maramureş a murit după ce maşina care îl ducea la spital după un accident a fost implicată într-un carambol

Postat la: 15.02.2018 18:14

Un tânăr de 27 de ani din Câmpulung de Tisa, judeţul Maramureş, a murit, joi, la Spitalul din Sighetu Marmaţiei după ce s-a răsturnat cu un tractor şi a fost rănit, iar în timp ce era transportat la spital maşina în care se afla a fost implicată în carambol.

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat că maşina în care se afla tânărul rănit a fost implicată într-un carambol cu alte trei autovehicule, pe raza comunei Sarasău. "Un tânăr de 27 de ani din Câmpulung de Tisa a fost rănit după ce, în timp ce manevra tractorul personal într-o zonă forestieră de pe raza localităţii de domiciliu, s-a răsturnat. În timp ce era transportat la spital de un alt tânăr de 23 de ani, autoutilitara cu care se deplasau a fost implicată într-un carambol, pe raza comunei Sarasău. Aceasta a intrat în coliziune faţă-spate cu o altă autoutilitară aflată în faţa sa, al cărei conducător auto a încercat să evite impactul cu un autoturism staţionat pe marginea drumului, angajat în efectuarea neregulamentară a unei manevre de întoarcere. În accident a fost implicată şi o a patra maşină, care circula din sens opus şi care a fost acroşată de maşina care îl transporta pe tânărul rănit. Acesta a fost transportat la spitalul din Sighetul Marmaţiei unde a decedat", au spus sursele citate. În urma impactului, alte patru persoane au fost rănite uşor, dar nu au avut nevoie de internare. Toţi şoferii implicaţi în accident fiind testaţi cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost zero. "Circulaţia rutieră în zona accidentului a fost restricţionată pe un singur sens pentru aproximativ 30 de minute", au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu