Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_othk43onro9tie0g0tkbjm5oc5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Un suspect de coronavirus internat într-un spital din Cluj a fugit pe geam

Un suspect de coronavirus internat într-un spital din Cluj a fugit pe geam

Postat la: 01.04.2020 18:15

Un suspect de coronavirus internat în spital a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello" Cluj-Napoca, rupând plasa de la geamul salonului. Bărbatul e căutat cu camerele de supraveghere.

Polițiștii din Cluj-Napoca au fost sesizați că un bărbat de 37 de ani din județul Buzău a fugit din spitalul din Cluj-Napoca unde era internat. Bărbatul a fost internat marți, pentru investigarea unor afecțiuni pulmonare. Potrivit medicilor, bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu virusul COVID-19, dar i-au fost luate probe spre a fi analizate. Surse judiciare au declarat că bărbatul a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj-Napoca „Lein Daniello", unde sunt internați pacienți suspecți de COVID. Bărbatul a rupt plasa de la geamul salonului aflat la parterul clădirii și a fugit, au spus sursele. Acesta este căutat inclusiv cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate în Cluj-Napoca.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu