Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_5lv4m19hkjot0d3oe7cgqiuc30, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Un polițist a fost înjunghiat în piept de mai multe ori după ce atacatorul i-a FURAT pistolul din dotare, în Japonia

Un polițist a fost înjunghiat în piept de mai multe ori după ce atacatorul i-a FURAT pistolul din dotare, în Japonia

Postat la: 16.06.2019 13:01

Un polițist japonez a fost înjunghiat de mai multe ori în piept cu un cuțit de bucătărie, iar pistolul din dotare i-a fost furat în timpul unei patrule în dimineața zilei de duminică în orașul Suita din vestul ţării, într-un caz rar de crime violente în Japonia, a informat NHK, potrivit Reuters citat de Mediafax.

Atacul, despre care poliția crede că ar fi fost premeditat, a declanșat o operaţiune de urmărire a poliţiei care a utilizat difuzoarele unei stații de cale ferată pentru a avertiza oamenii să fie atenţi. Ofițerul de poliție de 26 de ani a fost găsit la pământ cu un cuțit de bucătărie înfipt în partea stângă a pieptului, în jurul orei locale 5:30 dimineață, a raportat NHK.

El a fost atacat în fața unei cabine de poliție. Poliția suspectează că atacul ar fi fost premeditat, deoarece nu a existat nici un furt și o cameră de securitate a arătat un bărbat, care părea în vârstă de 30 de ani, învârtindu-se în jurul cabinei de poliție cu aproximativ o oră înainte de comiterea atacului, a transmis NHK.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu