Un nou născut a murit subit la Spitalul Orăşenesc Rovinari. Poliţia a deschis o anchetă penală

Postat la: 14.01.2018 18:07

Bebeluşul, o fetiţă, a venit pe lume vineri şi părea să nu aibă probleme de sănătate. În noaptea de sâmbătă spre duminică, starea ei s-a schimbat brusc şi a suferit un stop cardiac. Chiar directorului Spitalului, Adrian Murea, era de gardă şi a încercat să salveze viaţa bebeluşului, dar fără succes.

„A făcut stop cardiac, nu ştiu din ce cauză, trebuie să se facă necropsia să vedem care este cauza exactă. Este vorba despre un copil şi este o mare nenorocire pentru familie, pentru noi. Bineînţeles că, din punct de vedere medical, s-a făcut tot ce se putea face. Eu am fost de gardă, m-am implicat în resuscitare, şi-a revenit la un moment dat cât să ne dea speranţe şi pe urmă s-a prăbuşit iar. Nu ştiu să fi avut probleme la naştere, nu mi s-a spus nimic până acum. O să am această discuţie cu medicii care s-au ocupat", a spus, pentru Mediafax, Adrian Murea.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă: „Poliţia Rovinari a fost sesizată de reprezentanţii spitalului cu privire la faptul că o fetiţă nascută pe 12 ianuarie a decedat în cadrul acestei unităţi. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu