Un jandarm și o polițistă, atacați cu un cocktail Molotov și amenințați cu coasa în județul Vâlcea. Oamenii legii, nevoiți să se apere cu arma din dotare

Postat la: 12.08.2020 - 10:05

Un nou scandal cu împușcături, seara trecută, în localitatea vâlceană Bunești, care demonstrează, din nou, cât de vulnerabile sunt forțele de ordine în fața elementelor violente. Un jandarm și o polițistă care au intervenit pentru aplanarea unui scandal au fost atacați cu un cocktail MOLOTOV și amenințați cu coasa de un cetățean turmentat. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, iar agresorul a fost împușcat în picior.

Incidentul violent a avut loc, marți, în jurul orei 18:20, în localitatea Bunești, județul Vâlcea. Polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 că un bărbat foarte agresiv a bătut un bărbat într-un magazin. „La fața locului s-a deplasat patrula mixtă, din cadrul Poliției Băile Govora, formată dintr-un polițist (femeie) și un jandarm, identificându-l pe bărbatul recalcitrant care se retrăsese în curtea domiciliului său", a transmis IPJ Vâlcea.

Bărbatul beat a luat foc în momentul în care au sosit oamenii legii și i-a atacat pe cei doi cu un cocktail Molotov și i-a amenințat cu o coasă. „Atât polițistul cât și jandarmul au folosit în întregime spray-urile iritant-lacrimogene, ambii somându-l să înceteze, iar în cele din urmă jandarmul a efectuat două focuri de avertizare în plan vertical, iar al treilea foc fiind efectuat spre bărbat, care a fost rănit în picior", au informat autoritățile. Individului agresiv i s-a acordat primul ajutor de către patrulă, până la sosirea ambulanței.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu